måndag 31 oktober 2011

Dagen efter

Köpt nya blinkhalsband till De Tre, Backe fick ha täcke på sig på promenaden idag sen följa med i bilen till affären, han verkade uppskatta båda tilltagen mycket, han älskar sin bil. Col och Fly fick smaka lite av fodersäcken vi vann igår. Uppskattat mest av Col faktiskt. Fly tittade konstigt på mig: Matte, det ligger annan mat i min mat, vems är det? Hon petade noga undan det mesta av den nya maten och åt lite stött efter det, inte allt dock, hur skulle det sett ut?

Maxi är nya hundaffären, vi köpte blinkhalsbanden där och såg att dom har hundbäddar också som inte var så där svindyra att man föll baklänges av det. Dom hade inte största storleken inne, måste kika på den innan vi slår till. Iofs känns det som att det röda Hurrta-täcket vi spanat in till Fly måste få gå före bäddar... Där finns också en hel del hundfoder nuförtiden, dock kör vi nog på med samma från andra affären. Det fanns massa leksaker, gnagsaker och uppfinningsrika spel för hundarna. När man är på hundavdelningen är man även automatiskt på kattavdelningen i en Maxi-affär, tur för katterna, lite burkmat inhandlades inför vintern.

I övrigt känner vi oss nöjda över gårdagen fortfarande, vi kikar på protokollet ibland och ser domarkomentaren: "Excellent handling, watch for off contact" och blir alldeles glada igen. Helt ok att ha lite "off contact" på en liten herdingbana, när Colin jobbar på riktigt släpper han aldrig kontakten, och det är ju det som spelar roll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar