tisdag 31 augusti 2010

Långpromenaden inställd!

Styrelsemöte på tele väntar ikväll, grabbarna och jag tog en snabb halvtimmesprom med ett löfte om ytterligare en efter mötet.
Gårdagen började och slutade bra, däremellan var det riktigt riktigt surt. Bra iaf att den slutade bra, fem minuter in i two and a half men, med tv´n på sleep :P
Måste uppdatera hjärnan lite nu innan mötet, man vill ju iaf låta förberedd...

5 kommentarer:

  1. Ina fan jag hatar din blogg! Ta bort att man måste ange en kod när man skrivit. Nu är det andra gången jag missar det och mitt inlägg försvinner! Morr!

    Men jag gör ett nytt försök:
    Äh, kommer inte ihåg början, men i slutet skrev jag i alla fall att vi gärna kommer till landet Kärov. Jag väntar bara på guldinbjudan och att nuttebullarna ska vara nygräddade. Sen ska vi nog kunna vara all yours!

    Du, en liten parantes bara, jag trodde inte att du använde förkortningar? Vad hände med tjejen som vägrade skriva sen utan bara skrev SEDAN? Nu är det "iaf" hit och "iaf" dit... hmm?

    SvaraRadera
  2. Skall är mitt som jag står fast vid iaf!! HUR gör man sånt då?? Ska bråka runt lite och se om jag hittar borttagningsknappen:)
    Jag älskar iaf dig och din blogg. Fasen, jag skrev ´å´ i stället för ´och´ men blev tvungen att skriva om och rätt...

    SvaraRadera
  3. SKALL, så var det ja! SKALL. Det måste jag komma ihåg! ;)Ja, kolla upp det. Innan jag får totalt psykbryt. Jag diggar din blogg (bortsett från iaf:en) ;) Skriv lite oftare bara. Och lite mer om dig (och mig med för all del);)
    Puss på dig min fina

    SvaraRadera
  4. Grattis Ina!!! Du fick bort det. Nu ska jag alltid kommentera! Puss

    SvaraRadera